BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Kjøp billetterTil Jærdagen
Ina Wroldsen
}

Ina Wroldsen

Kjent for superhits som "Favela" (90 millioner streams) og "Strongest" (51 millioner streams) og vi er superstolte over å få Ina Wroldsen til Jærnåttå 2020!

Ina kombinerer det å være en strålende låtskriver med nydelig vokal og fantastisk energi på scenen.

Hun har tidligere vært en del av duoen Ask Embla, dommer i Idol og som ettertraktet låtskriver for internasjonale artister som Calvin Harris, Shakira, Jess Glynne, Clean Bandit, Sean Paul, Demi Lovato, Britney Spears, Anne Marie, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis, Little Mix, The Saturdays og One Direction… Hun har mottatt flere BMI/ASCAP priser for sitt arbeide og har også vært nominert til flere BRIT award og Spellemannspriser.

De siste årene har hun fortsatt sin karriere under eget navn og gitt ut Aliens (2014), Rebels (2015) og Lay it on me i april 2016. Sistnevnte ble utgitt som et samarbeide med den norske produsent-duoen Broiler og klatret raskt til nr 2 både på Spotify og VG-lista. I 2015 valgte Calvin Harris & The Diciples å gi ut Ina`s låt “How Deep Is Your Love” med hennes demovokal. Dette ble en av de mest streamede/nedlastede/spilte sanger i verden dette året. I 2016 har hun vært vokalist på diverse verdenskjente DJ`s utgivelser, -inkludert Sigma og Martin Solveigs single ”PLACES

Ina er uten tvil en låtskriver og live artist i verdensklasse!

SIKRE DEG  BILLETT HER

Strongest

Favela (Alok & Ina Wroldsen )

Haloes 

Mother

Se også:

D.D.E.

fredag 22. mai
Bryne torg

D.D.E.