BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Kjøp biletterTil Jærdagen

Kultursponsor på Jærnåttå

*** Kultursponsor fredag og lørdag med festivalbuffé i torgteltet er utsolgt. Send en e-post til solvi@brynekro.no for å stå på venteliste.

Kultursponsor fredag og lørdag med Føre Musikken er også utsolgt, men det er fortsatt plasser for bedrifter og andre på Føre Musikken begge dager. Det er også mulig å kombinere Føre Musikken med vanlige billetter til Jærnåttå. Ta kontakt med Livar Bertselsen på sponsor@jaerdagen.no ***

Som kultursponsor på Jærnåttå kan du gi ansatte, kunder og forbindelser en unik opplevelse: Mat og sosialt samvær i sponsorteltet på torget eller på Føre Musikken i Bryne Mølle. Etter det egen inngang og orkesterplass til konsertene i sponsorteltet på torget.

Jærdagen og Jærnåttå blir arrangert på dugnad. Som kultursponsor er du med og gjør Jærdagen og Jærnåttå mulig. I tillegg  får du profilert bedriften din i en svært positiv sammenheng på nettsider og på skjerm på torget for over 60.000 besøkende i Bryne sentrum, 

Les mer om pakkene under eller ta kontakt med Livar Bertelsen (tlf 920 17 025) eller send en e-post til sponsor@jaerdagen.no hvis du har spørsmål.

Les mer om pakkene her:

matpakke

Kultursponsor med festivalbuffé

Kjøper du kultursponsor med festivalbuffé får du og gjestene dine reservert bord i sponsorteltet på torget hele kvelden. Det serveres flott buffé med kalde og varme retter. Pakken inkluderer også 1 sprudlende velkomst.

Kultursponsor med festivalbuffé inkluderer sponsor-pass som gir inngang til sponsor-telt med reservert bord under Jærnåttå. Pakken koster 1.590,- pr person. Ta kontakt med Sølvi på Bryne Kro & Hotell (tlf 51 77 75 00) eller solvi@brynekro.no 

Kultursponsor med Føre Musikken – pop-up restaurant i Bryne Mølle

Vi presenterer i år to ulike konsepter fredag og lørdag, med god stemning i hyggelige omgivelser før Jærnåttå starter på torget!
Fredag: 17 – 19 og lørdag 16 – 19

FREDAG: Laidback konsept med lokale pølser, burgere med masse godt tilbehør fra kokk Arne Nese + godt i glasset. Kom og gå som det passer, her er det ikke noe startskudd. Pakken koster kr 1590,- pr person og inkluderer inngang til Jærnåttå og VIP-teltet på torget.

LØRDAG: “Fine dining” med hvite duker og 5-retters gourmetmåltid fra jærdagskokk, Arne Nese. Serveringen er ferdig i god tid før musikken starter på torget. Pakken koster kr 1890,- pr person og inkluderer inngang på Jærnåttå og VIP-teltet på torget

Gi ansatte eller forbindelser en unik opplevelse under Jærnåttå.

Ta kontakt med Livar Bertelsen (tlf 920 17 025) eller sponsor@jaerdagen.no